ASFALTEREN OPRIT

Het asfalteren van een oprit heeft veel voordelen: een geasfalteerde oprit is namelijk duurzaam en veel slijtvaster dan een andere oprit. Wie kiest voor asfalteren oprit, kiest voor een oprit die prettig rijdt, lang meegaat en bovendien is aangelegd door een specialist met uitgebreide kennis en ervaring.

Specialist in egaliseren met eigen materieel
Al meer dan 20 jaar ervaring
Veluwse mentaliteit: wij regelen het!

SPECIALIST IN ‘ASFALTEREN OPRIT’

E. van Veldhuizen Grond- en Straatwerk is specialist in het asfalteren van uw oprit. Wij verzorgen het asfalteren van opritten voor bedrijven en particulieren. Hoe groot of hoe klein uw oprit ook is: wij weten er raad mee. Daarbij zorgen we voor een goede voorbereiding. Allereerst zorgen we dat de onderlagen goed zijn. Daarna egaliseren we deze onderlagen, zodat uw oprit gelijkmatig is. Tegelijkertijd zorgen we voor goede afwatering, zodat er geen regenwater op uw oprit achterblijft. Tenslotte asfalteren wij uw oprit, het echte ‘asfalteren oprit’: hierbij brengen we een bovenlaag van kwalitatief hoogwaardig asfalt aan. Dankzij het voorbereidende werk kunt u hier jaren plezier van hebben.

Waarmee kunnen we u helpen?

Neem contact op met Evert

ASFALTEREN OPRIT: RUIME ERVARING

Grond- en straatwerk zit in ons DNA. We verzorgen dan ook jaarlijks veel bestratingen. Daarnaast asfalteren we tientallen opritten en bedrijventerreinen per jaar. Wanneer u kiest voor ons, kiest u dus voor een betaalbare specialist met kennis, ervaring en materieel. Wilt u weten wat wij u kunnen bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Heeft u interesse?

Vraag direct een offerte aan

Waarmee kunnen we u helpen?

Neem contact op met Evert

Vraag hier uw offerte aan

"*" geeft vereiste velden aan

Geef uw voorkeur aan
Hidden
Max. bestandsgrootte: 64 MB.